Serveis

Demana’m informació a info@sadurniverges.com

Què puc oferir-te

Textos per encàrrec

Teatre, musical, guions, prosa… si necessites un col·laborador que escrigui per tu, o amb tu, posa’t en contacte amb mi. Soc graduat en Dramatúrgia i estic acostumat a escriure per encàrrec. O potser simplement estàs redactant un projecte i se t’està fent complicat. Explica-m’ho, et puc donar un cop de mà.

Docència

Soc professor de literatura, anàlisi dramatúrgica de Shakespeare i escriptura a l’ESAD d’Eòlia, de literatura dramàtica a l’Institut del Teatre i de Dramatúrgies contemporànies al Postgrau en Projectes Pedagògics i Escènics (Institut del Teatre). També he col·laborat amb l’Aula de Teatre de la Universitat de Vic. Ofereixo classes de teatre, d’escriptura i de literatura (dramàtica i general). Tant si ets una escola d’arts escèniques com un ajuntament, un centre cívic o una associació, digue’m què necessites, quedem un dia i parlem-ne.

«El s. XX va ser el segle de l’autor-director; el XXI serà el segle del dramaturg»

Magda Romanska

Traduccions

Soc llicenciat en Traducció. Treballo en anglès, català i castellà. Tradueixo tot tipus de textos (literaris i no literaris). Si el text que vols que tradueixi és teatral (la meva especialitat i la que més gaudeixo), com a dramaturg també puc «tradaptar» el text, és a dir, traduir-lo i alhora fer-ne una adaptació a les teves necessitats.

Dramatúrgia de dansa

Com a dramaturg interessat en totes les vessants de la dramatúrgia (un concepte que va molt més enllà de l’escriptura d’un text teatral), també he creat i col·laborat en espectacles de dansa contemporània i de noves dramatúrgies. M’agrada ser als projectes des del principi i entenc el dramaturg de dansa com un col·laborador actiu, present als assajos, que és cocreador de l’espectacle.

«Una dramaturga és l’amiga d’un problema. Defensa l’experiment i alhora és enemiga de l’autocomplaença»

Bojana Cvejić

A %d bloguers els agrada això: