Ressenyes/Crítiques/Notícies

Uns quants enllaços desordenats amb notícies, crítiques i ressenyes que han aparegut als mitjans:

Crítica publicada al diari Regió7 sobre el concert teatralitzat Tranquila. Celeste canta Chavela, amb codramatúrgia d’un servidor amb el Martí Torres, que en firma la direcció.

Entrevista que em va fer la Fundació Miquel Martí i Pol després de guanyar el Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume 2020.

Notícia al web de la Fundació Miquel Martí i Pol de la concessió ex aequo del Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume 2020 a Algun dia saludaré el matí amb aquesta calma.

Notícia al diari el9nou amb la relació de premiats del premis literaris de Roda de Ter 2020, entre els quals figura el Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume, que vaig guanyar ex aequo amb l’obra Algun dia saludaré el matí amb aquesta calma.

Notícia de l’estrena d’Ondina, obra de teatre musical de Les Anxovetes que apropa les havaneres al públic familiar, amb dramatúrgia d’un servidor i direcció de Martí Torras.

Notícia de l’estrena d’Ondina a elgarrotxi.cat, diari digital de referència a La Garrotxa.

Jordi Vilaró parla a «Núvol (El digital de cultura)» de La falsa suicida, d’Angélica Liddell, obra que vaig dirigir l’any 2017 al Teatre La Vilella.

Fernando Solla parla a «En platea» de La falsa suicidia.

Notícia del Teatre Principal de Palma arran del I Premi Mallorca de Dramatúrgia que vaig guanyar amb Els ulls dels altres.

Entrevista a «La Rella» (pàgs. 12-13).

Notícia a EL9NOU arran de la concessió del I Premi Mallorca de Dramatúrgia.

Lectura dramatitzada d’Els ulls dels altres a la Sala Beckett, dirigida per Alícia Gorina.

Notícia a «Barcelona Cultura» arran de la lectura dramatitzada d’Els ulls dels altres a la Sala Beckett.

Notícia d’una de les funcions de Polka Dot, espectacle de dansa contemporània de la Compagnie Daniel Fernändez, amb textos i dramatúrgia d’un servidor.

Col·laboració en la dramatúrgia de Re:Live, de Kernel Dance Theatre.

Programa de la gala dels Premis de Dansa de l’Institut del Teatre 2019, on vaig participar com a dramaturg de la peça (Un)certain Journey, amb direcció i coreografia de Sivgin D.

Notícia al diari AraBalears arran de la concessió del I Premi Mallorca de Dramatúrgia amb Els ulls dels altres.

Notícia de la Generalitat de Catalunya arran de l’acte de cloenda de l’Any Fabra (2019) amb l’espectacle Estimat Mestre, dirigit per Carme Portaceli i amb dramatúrgia de Carles Batlle i Sadurní Vergés, estrenat a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Crítica d’Identity or Death? al Kilowatt Festival (Sansepolcro, Itàlia), una obra performativa amb un fort component social que parla de la societat lituana contemporània, els seus prejudicis, les seves pors i la seva il·lusió de futur. Obra creada amb quatre actors lituans i presentada a Lituània i Itàlia. 2016.

Notícia a EL9NOU del Premi de Narrativa Breu que vaig guanyar el 2019.

Ressenya de Gema Moraleda (del blog de crítica «Somnis de teatre») arran de l’estrena de Com si et tingués al costat al Festival Píndoles 2019: «Com si et tingués al costat: una història de ciència-ficció signada per Sadurní Vergés que ens presenta una astronauta amb problemes a molts quilòmetres de casa, que parla amb la seva parella, que és a la Terra. La interpretació de Laura López va omplir-me els ulls de llàgrimes.»

Crítica de Carme Rubio a EL9NOU arran de l’estrena de Follow the White Rabbit: exiliar-se (o no): «[…] el dramaturg pradenc Sadurní Vergés s’ha proposat mostrar la veritat d’una dona dels nostres temps, sense idealitzacions i sense concessions […]. Molt recomanable».

Estrena i bolo de Lélek.

Notícies d’Infobenissa, l’Ajuntament de Benissa (Alacant) i l’Institut del Teatre anunciant el XXXIX Premi de Teatre «25 d’abril» que vaig guanyar amb l’obra Hard Rock.

A %d bloguers els agrada això: