La Cia. Maldita Eva estrena ‘Allà sota les arrels’

A causa de les restriccions sanitàries d’aquestes setmanes, l’estrena serà a porta tancada (només davant del tribunal), però espero que aviat pugueu veure en algun teatre ‘Allà sota les arrels’, l’obra que la Cia. Maldita Eva presenta com a treball final de carrera d’interpretació musical a l’Institut del Teatre de Barcelona. Fa uns mesos em van demanar que els fes la dramatúrgia i ha sigut un viatge molt bonic!

Quan ‘Allà sota les arrels’ surti de la institució educativa i faci el salt als teatres comercials, segur que us atraparà aquesta història de quatre germanes que visiten el poble d’origen de la seva àvia arran d’uns fets… que ja descobrireu. Us dono dues pistes: música i F. G. Lorca (molta música i molt Lorca).

Cia. Maldita Eva són:

Martha Ginesta Lion – Estela Franquesa Salas – Carme Milán – Cris Sales Sarriera

Música en directe: Eloi Martin i Brian Nonell

Direcció Juanjo Cuesta-Dueñas

Dramatúrgia Sadurní Vergés

Escenografia i vestuari Estanis Aboal Mimbrero

Llums Ivan Cascon

Tutoria Carles Salas

A %d bloguers els agrada això: