‘Com si et tingués al costat’ al catàleg del Festival Píndoles

Un any més, l’obra ‘Com si et tingués al costat’ forma part del catàleg d’obres breus que ofereix Píndoles. Sola o en bona companyia amb un parell d’obres més del catàleg, ja sigui en teatres o bé en espais no teatrals, cases privades, a l’aire lliure, etc., si us agrada el teatre breu no us la perdeu! És més, si sou una associació, ajuntament, fundació… i us interessa el teatre, o directament si sou programadors, no dubteu a contactar amb Píndoles per contractar-nos. Estarem encantats d’actuar per vosaltres.

Vam fer un últim bolo de ‘Com si et tingués al costat’ a Terrassa dos dies abans de la declaració de l’estat d’alarma (març 2020). Des de llavors, tots els bolos que teníem programats (i en teníem un quants…) s’han cancel·lat. Esperem reprendre l’activitat amb aquesta obra el més aviat possible. Ens hi acompanyeu?

A %d bloguers els agrada això: