‘A les portes de la ciutat’ a iCatFM (Això és un drama!)

Aquesta setmana s’ha gravat al Museu de les Arts Escèniques (MAE) un nou programa d’«Això és un drama!», presentat per la Txell Bonet amb l’acompanyament d’en Rafel Plana. Amb la complicitat de l’Institut del Teatre i l’AADPC, el programa s’hauria d’haver gravat al Centre Penitenciari de Lledoners, però a causa de les circumstàncies sanitàries actuals no ha estat possible. Per aquest motiu, l’obra radiofònica que vaig escriure per als 8 interns del Grup de Teatre de Lledoners no ha pogut ser llegida (de moment) per ells, i en substitució seva l’han llegit la Miranda Gas, la Candela Antón, en Rafel Plana, en Pau Escobar i la Maria Puig. Clicant aquest enllaç podeu escoltar la gravació. Però el projecte no acaba aquí, només fa una aturada temporal. En algun moment, quan les circumstàncies sanitàries ho permetin, els interns finalment llegiran l’obra, ja que és per a ells que la vaig escriure i és escoltant-la en boca seva que de debò prendrà tot el sentit.

Una abraçada a en Quim Borrell, director del Grup de Teatre de Lledoners i autèntica ànima del Centre.

A %d bloguers els agrada això: