‘A les portes de la ciutat’ publicada en línia

La meva obra breu A les portes de la ciutat s’ha publicat en línia juntament amb les altres Microdramatúrgies del 2020 que es van llegir al programa «Això és un drama!» d’iCatFM, organitzat per l’Institut del Teatre amb la col·laboració de l’AADPC i conduït per la Txell Bonet. A les portes de la ciutat (a partir de la pàg. 61 del volum descarregable en pdf) és una obra que vaig escriure expressament per als vuit interns de la presó de Lledoners que a principis del 2020 formaven part del grup de teatre del centre penitenciari. Els vuit interns haurien d’haver llegit el text a la ràdio, però per culpa de la pandèmia del coronavirus no va ser possible i, al seu lloc, ho van fer actors professionals. Previsiblement, quan s’acabi la pandèmia i les activitats culturals tornin amb regularitat a la presó, el text finalment serà llegit pels interns que en aquell moment formin part del grup de teatre.

A %d bloguers els agrada això: