‘Ondina’ passa amb èxit per la Fira d’Igualada

L’obra de teatre musical familiar Ondina, del grup femení d’havaneres Les Anxovetes (amb dramatúrgia d’un servidor i direcció de Martí Torras Mayneris), ha passat aquest cap de setmana per la Fira d’Igualada d’espectacles infantils i juvenils. Ondina es va estrenar l’octubre de l’any passat a la Fira Mediterrània de Manresa i des de llavors ha fet diversos bolos pel territori català. Fa pocs dies també es va presentar a la FiM Vila-seca, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca.

El pas per aquestes tres fires professionals, a més dels bolos que ja s’han dut a terme, haurien de comportar una nova tanda de bolos de cara a la temporada que ve. De moment ja és prou sorprenent, i d’allò més gratificant, que malgrat trobar-nos en plena pandèmia Ondina s’hagi pogut presentar en un bon grapat de poblacions. Que només sigui el principi!

Clicant aquest enllaç podreu llegir una crítica que n’ha fet en Jordi Bordes.

A %d bloguers els agrada això: